Eihän minulla ole mitään omituisia tapoja, ainakaan omasta mielestäni. Kaikki tapani ovat täysin perusteltuja ja järkeviä, ainakin omasta mielestäni. Se, että niitä voi pitää omituisia on enemmänkin yhteiskunnan sosiaalisen paineen ja moraalisäätelyn vika. Jossain muussa kulttuurissa ne olisivat enemmänkin toivottavia ominaisuuksia:

1. Haluan aina ja kaikkialla repiä ruven pois parantumassa olevasta haavasta. Tälläkin hetkellä selässäni ollut hiertymä on ollut ruvella viimeiset kolme viikkoa, koska rupi täytyy poistaa rituaalisesti joko juuri ennen nukkumaan menoa tai illalla tylsää televisiosarjaa katsoessa. Parisuhteeseen omituisuuteni on aiheuttanut jo perheväkivaltaa lähellä olevia tilanteita, kun mies pitää ranteista kiinni etten pääsisi raapimaan rupea rikki ja minä vastaavasti yritän viimeisenä vapautumisyrityksenä potkaista aroille paikkoille.

2. Harjaan hampaitani säännöllisesti suihkussa. Mielestäni on näppärintä suorittaa kaikki iltatoimet samaan syssyyn. Ei se minua haittaa, jos se jollekin aiheuttaa groteskeja mielikuvia kun valkoinen vaahto valuu suupielistä alaspäin ja huuhtelu suoritetaan suihkun alla suu auki kuin anteliaalla Venuksella.

3. Herätysrituaaleihini kuuluu aamutupakka. Ei niinkään nikotiinin vuoksi -vaikka niin voisi kuvitella - vaan siksi, että näillä pakkasilla on ihanaa herätä pakkasessa ja sen jälkeen vielä hetkeksi ryömiä peiton alle. Kuitenkin niin, että ehtii vessaan ennen puolisoa, koska hän puolestaan ottaa sinne mukaan Hesarin ja sitten sinne ei pääse puoleen tuntiin.